Beschikbaar

Diesel heftruck 16 ton 600 mm laadzwaartepunt

Locatie: Tessenderlo, Limburg

Huur termijn korting
Prijs 1 Dag 1 week 4 Weken 
PrijsExcl. BTW 1 Dag €300.00 1 week€950.00 4 Weken €3,000.00
  • Merk: Hyster
  • Product Code: 4077
  • Staat: Gebruikt
  • Type aandrijving: Diesel
  • Factuur: Beschikbaar
  • Minimale Huurduur: 1 Dag(s)
Delen

Beschrijving

Deze robuuste en betrouwbare heftruck is ontworpen om uw materiaalbehandeling manipuleerbaar te maken. Met een enorme hefcapaciteit van 16.000 kg op 600 mm lastzwaartepint kunt u moeiteloos zware lasten verplaatsen en laden.

De Hyster H16XD heftruck is gebouwd om te werken in betrouwbare omgevingen en biedt optimale stabiliteit en controle. Dankzij de krachtige technologie en ergonomische bedieningselementen kunnen uw bestuurder gemakkelijk en veilig werken, waardoor de productiviteit wordt versterkt en de vermoeidheid wordt verminderd.

Denis Foets NV's Huurvoorwaarden

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en excl. kosten voor brandstof, olie, slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop- en brand-/diefstalregelingen. Dagprijzen zijn gebaseerd op huur/gebruik van max. 24 uur en de weekprijzen op huur/gebruik van max. 175 uur, m.u.v. machines met een urenteller; hierbij is de dagprijs gebaseerd op 8 draaiuren en de weekprijs op 40 draaiuren. Voor meer draaiuren geldt een toeslag.

Last updated 06/09/2023

Customer reviews

Share your thoughts with other customers

Be the first one to write a review!