Beschikbaar

Diesel heftruck 3 ton

Locatie: Tessenderlo, Limburg

Huur termijn korting
Prijs 1 Dag 1 week 4 Weken 
PrijsExcl. BTW 1 Dag €95.00 1 week€260.00 4 Weken €850.00
  • Merk: Manitou
  • Product Code: 4070
  • Staat: Gebruikt
  • Factuur: Beschikbaar
  • Minimale Huurduur: 1 Dag(s)
Delen

Beschrijving

Deze krachtige heftruck biedt tal van voordelen voor diverse industriële toepassingen, zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om het laden en lossen van vrachtwagens, goederentransport, opslag of bevoorrading van productielijnen.

Met een indrukwekkende maximaal draagvermogen van 3.000 kg en een maximale hefhoogte van 6,5 meter, kunt u met gemak grote ladingen verplaatsen en stapelen. De rijprestaties van de heftruck, gecombineerd met de uitzonderlijke zichtbaarheid op hoogte en snelle hefsnelheden, stellen u in staat om uw logistieke stromen te optimaliseren en uw productiviteit te verhogen.

Denis Foets NV's Huurvoorwaarden

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en excl. kosten voor brandstof, onderhoud, olie, slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop- en brand-/diefstalregelingen. Dagprijzen zijn gebaseerd op huur/gebruik van max. 24 uur en de weekprijzen op huur/gebruik van max. 175 uur, m.u.v. machines met een urenteller; hierbij is de dagprijs gebaseerd op 8 draaiuren en de weekprijs op 40 draaiuren. Voor meer draaiuren geldt een toeslag.

Last updated 06/09/2023

Customer reviews

Share your thoughts with other customers

Be the first one to write a review!