Beschikbaar

Diesel heftruck 5 ton

Locatie: Tessenderlo, Limburg

Huur termijn korting
Prijs 1 Dag 1 week 4 Weken 
PrijsExcl. BTW 1 Dag €125.00 1 week€375.00 4 Weken €1,200.00
  • Merk: Manitou
  • Product Code: 4072
  • Staat: Gebruikt
  • Factuur: Beschikbaar
  • Minimale Huurduur: 1 Dag(s)
Delen

Beschrijving

Voer uw verschillende handling- en opslagwerkzaamheden efficiënt uit dankzij de veelzijdigheid van de MANITOU MI50D vorkheftruck. Met een maximale capaciteit van 5000 kg en een hefhoogte van 6000 mm, biedt deze dieselvorkheftruck u de kracht en het bereik om elke taak aan te kunnen.

Of het nu gaat om laden en lossen, goederen vervoeren, producten opslaan of productielijnen voeden, de MI 50 D staat voor u klaar. Dankzij zijn hoge capaciteit kunt u moeiteloos zware ladingen hanteren en veilig verplaatsen. Het nieuwe panoramische dakraam zorgt voor een ongeëvenaard zicht op grote hoogte, waardoor u efficiënter en veiliger kunt werken.

Denis Foets NV's Huurvoorwaarden

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en excl. kosten voor brandstof, onderhoud, olie, slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop- en brand-/diefstalregelingen. Dagprijzen zijn gebaseerd op huur/gebruik van max. 24 uur en de weekprijzen op huur/gebruik van max. 175 uur, m.u.v. machines met een urenteller; hierbij is de dagprijs gebaseerd op 8 draaiuren en de weekprijs op 40 draaiuren. Voor meer draaiuren geldt een toeslag.

Last updated 06/09/2023

Customer reviews

Share your thoughts with other customers

Be the first one to write a review!