Disclaimer

Vrijblijvende Aanbiedingen

Bij Foets Denis N.V. geloven we in transparantie en klantvriendelijkheid. Daarom zijn al onze aanbiedingen volledig vrijblijvend. Wat betekent dit voor u als klant? Het betekent dat u zonder enige verplichting onze aanbiedingen kunt bekijken en overwegen. We begrijpen dat uw behoeften kunnen variëren, en we willen ervoor zorgen dat u de vrijheid heeft om te beslissen wat het beste voor u is.

Flexibiliteit in Prijzen en Producten

Wij streven naar het bieden van de beste producten tegen concurrerende prijzen. Het is echter belangrijk op te merken dat prijzen en producten kunnen veranderen om verschillende redenen, zoals marktomstandigheden en beschikbaarheid. Daarom behouden wij ons het recht voor om prijs- en productwijzigingen door te voeren zonder voorafgaande kennisgeving. We doen ons best om deze wijzigingen tijdig bij te werken op onze website, zodat u altijd de meest actuele informatie heeft.

Correctheid en Bindende Informatie

Bij het bekijken van onze website, zult u afbeeldingen, kleuren, beschrijvingen en afmetingen tegenkomen die u helpen bij het begrijpen van onze producten. Het is belangrijk op te merken dat deze informatie bij benadering is en niet bindend is voor Foets Denis N.V. We doen ons uiterste best om deze gegevens zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar kleine variaties kunnen voorkomen. Als u specifieke vragen heeft over een product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor gedetailleerde informatie.

Auteursrechten en Gebruiksbeperkingen

Bij Foets Denis N.V. hechten we veel waarde aan onze intellectuele eigendomsrechten. Alle informatie op deze website, inclusief tekst, foto's en andere media, is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze informatie geheel of gedeeltelijk te reproduceren, kopiëren, aan te passen, openbaar te maken of toestemming te geven voor publicatie zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. We moedigen echter het delen van informatie aan binnen de grenzen van het toepasselijke auteursrecht en met vermelding van de bron.