Beschikbaar

Haulotte elektrische schaarlift 10 meter

Locatie: Tessenderlo, Limburg

Huur termijn korting
Prijs 1 Dag 1 week 4 Weken 
PrijsExcl. BTW 1 Dag €95.00 1 week€260.00 4 Weken €795.00
  • Merk: Haulotte
  • Model: Compact 10
  • Product Code: 4101
  • Staat: Gebruikt
  • Type aandrijving: Elektrisch
  • Factuur: Beschikbaar
  • Minimale Huurduur: 1 Dag(s)
Delen

Beschrijving

De Compact 10 is de perfecte hoogwerker voor uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Met een werkhoogte van 10 m en een maximale capaciteit van 250 kg, biedt deze hoogwerker een hoog niveau van betrouwbaarheid en stabiliteit.

De Compact 10 is ontworpen om te manoeuvreren in kleine ruimtes dankzij zijn compacte afmetingen en draaicirkel van slechts 2,5 m.

De volledig proportionele bediening en de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te werken, bieden een uitzonderlijke veelzijdigheid en flexibiliteit.

Bovendien zorgen de onderhoudsvrije componenten en de lange levensduur van de batterij voor een hoge mate van efficiëntie en betrouwbaarheid tijdens langdurige werkzaamheden.

20 % korting op maandprijs (nog te verrekenen)

Denis Foets NV's Huurvoorwaarden

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en excl. kosten voor brandstof, olie, slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop- en brand-/diefstalregelingen. Dagprijzen zijn gebaseerd op huur/gebruik van max. 24 uur en de weekprijzen op huur/gebruik van max. 175 uur, m.u.v. machines met een urenteller; hierbij is de dagprijs gebaseerd op 8 draaiuren en de weekprijs op 40 draaiuren. Voor meer draaiuren geldt een toeslag.

Last updated 06/09/2023

Customer reviews

Share your thoughts with other customers

Be the first one to write a review!