Beschikbaar

LPG heftruck 2.5 ton tot 4.7 meter

Locatie: Tessenderlo, Limburg

Huur termijn korting
Prijs 1 Dag 1 week 4 Weken 
PrijsExcl. BTW 1 Dag €75.00 1 week€195.00 4 Weken €625.00
  • Product Code: 4081
  • Staat: Gebruikt
  • Type aandrijving: LPG
  • Factuur: Beschikbaar
  • Minimale Huurduur: 1 Dag(s)
Delen

Beschrijving

Deze krachtige machine tilt moeiteloos lasten tot 2500 kg, waardoor uw dagelijkse werkzaamheden op het industrieterrein soepel verlopen. Met een maximale hijshoogte tot 4.7 meter geniet u van uitstekend zicht op grote hoogte, waardoor u veilig en efficiënt kunt werken.

Met de verbrandingsmotor kunt u vertrouwen op krachtige prestaties en een lange levensduur. Het ergonomische ontwerp en het comfort van de bestuurderscabine zorgen voor een prettige werkomgeving, terwijl de perfecte manoeuvreerbaarheid uw productiviteit verhoogt.
Denis Foets NV's Huurvoorwaarden

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en excl. kosten voor brandstof, onderhoud, olie, slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop- en brand-/diefstalregelingen. Dagprijzen zijn gebaseerd op huur/gebruik van max. 24 uur en de weekprijzen op huur/gebruik van max. 175 uur, m.u.v. machines met een urenteller; hierbij is de dagprijs gebaseerd op 8 draaiuren en de weekprijs op 40 draaiuren. Voor meer draaiuren geldt een toeslag.

Last updated 06/09/2023

Customer reviews

Share your thoughts with other customers

Be the first one to write a review!