Beschikbaar

LPG heftruck 4 ton

Locatie: Tessenderlo, Limburg

Huur termijn korting
Prijs 1 Dag 1 week 4 Weken 
PrijsExcl. BTW 1 Dag €100.00 1 week€300.00 4 Weken €920.00
  • Product Code: 4084
  • Staat: Gebruikt
  • Factuur: Beschikbaar
  • Minimale Huurduur: 1 Dag(s)
Delen

Beschrijving

Deze vorkheftruck is de perfecte keuze voor al uw materiaalbehandelingstaken. Met een indrukwekkende maximale capaciteit van 4.000 kg en een hefhoogte van 6 meter, biedt deze heftruck u de kracht en flexibiliteit die u nodig hebt om uw werk efficiënt uit te voeren

Dankzij zijn uitstekende wendbaarheid en ergonomische rijpositie kunt u moeiteloos manoeuvreren en nauwkeurig werken, waardoor uw productiviteit toeneemt. Of het nu gaat om het laden en lossen van vrachtwagens, het beheren van de opslag, het toevoeren van productielijnen of het vervoeren van goederen, deze heftruck staat garant voor optimale prestaties.
Denis Foets NV's Huurvoorwaarden

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en excl. kosten voor brandstof, onderhoud, olie, slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop- en brand-/diefstalregelingen. Dagprijzen zijn gebaseerd op huur/gebruik van max. 24 uur en de weekprijzen op huur/gebruik van max. 175 uur, m.u.v. machines met een urenteller; hierbij is de dagprijs gebaseerd op 8 draaiuren en de weekprijs op 40 draaiuren. Voor meer draaiuren geldt een toeslag.

Last updated 06/09/2023

Customer reviews

Share your thoughts with other customers

Be the first one to write a review!