Over ons

Uw Betrouwbare Partner voor Heftrucks en Machines - Foets Denis NV

Over Ons

Foets Denis NV is uw toonaangevende partner met meer dan 45 jaar ervaring in de verkoop, verhuur en onderhoud van een breed scala aan machines, waaronder heftrucks, verreikers, roterende verreikers, hoogwerkers, schaarliften, stroomgroepen, graafmachines, knikladers, dumpers, haventrekkers, wielladers, reachtrucks, walsen, stapelaars, laadrampen en nog veel meer.


Onze Missie

Bij Foets Denis NV streven we ernaar totaaloplossingen te bieden voor al uw tillift- en graafwerkbehoeften. Dit alles wordt aangeboden tegen concurrerende prijzen, met hoogwaardige machines en in overeenstemming met de strengste veiligheidsnormen.


Waarom Voor Foets Denis Kiezen?

Ruime Voorraad

We hebben een indrukwekkende voorraad van meer dan 400 nieuwe machines die direct leverbaar zijn. Dit betekent dat u snel over de benodigde apparatuur kunt beschikken, zonder lange wachttijden.


Totaaloplossingen

Of u nu op zoek bent naar aankoop, huur of service, Foets Denis NV biedt u totaaloplossingen die aan al uw behoeften voldoen. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om de juiste oplossing voor u te vinden.


Deskundige Technici

Ons team bestaat uit hoogopgeleide en voortdurend bijgeschoolde technici. Ze staan klaar om eventuele technische problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat uw machines in topconditie blijven.


Brede Voorraad Wisselstukken

We hebben een uitgebreide voorraad nieuwe wisselstukken van verschillende merken op voorraad. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt onderhoud en reparaties uitvoeren, zodat uw bedrijf geen kostbare downtime ervaart.


Onze Partners

Dankzij onze samenwerking met vooraanstaande merken zoals Manitou, Sunward België, Eurotrac, EP equipment,... zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste spelers in Europa. Deze samenwerking stelt ons in staat om u de nieuwste en meest geavanceerde machines te bieden, met de garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid.


Contacteer Ons

Bent u op zoek naar hoogwaardige machines en uitstekende service? Neem dan vandaag nog contact op met Foets Denis NV. Wij staan klaar om u te helpen bij al uw materiaalbehoefte en streven ernaar om uw betrouwbare partner te zijn voor de lange termijn. Kies voor Foets Denis NV en ervaar de kwaliteit en expertise waarop u kunt vertrouwen.