Beschikbaar

Sunward elektrische schaarlift 10 meter

Locatie: Tessenderlo, Limburg

Huur termijn korting
Prijs 1 Dag 1 week 4 Weken 
PrijsExcl. BTW 1 Dag €95.00 1 week€260.00 4 Weken €636.00
  • Merk: Sunward
  • Model: SWSL1008DC
  • Product Code: 4100
  • Staat: Gebruikt
  • Factuur: Beschikbaar
  • Minimale Huurduur: 1 Dag(s)
Delen

Beschrijving

De Sunward SWSL 1008DC schaarhoogwerker is de perfecte oplossing voor werkzaamheden op hoogte tot 10 meter. Deze machine is compact, robuust en uiterst betrouwbaar, waardoor u elke klus snel en veilig kunt klaren. De hydraulische aandrijving zorgt voor een soepele en stille werking, terwijl de nagenoeg onderhoudsvrije constructie uw bedrijfskosten laag houdt.

Dankzij de compacte afmetingen en de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te werken zonder emissies, is deze schaarhoogwerker ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu aan het werk bent in een magazijn, op een bouwplaats of ergens anders, de Sunward SWSL 1008DC is de ideale keuze voor efficiënte en veilige werkzaamheden op hoogte.

Denis Foets NV's Huurvoorwaarden

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en excl. kosten voor brandstof, olie, slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop- en brand-/diefstalregelingen. Dagprijzen zijn gebaseerd op huur/gebruik van max. 24 uur en de weekprijzen op huur/gebruik van max. 175 uur, m.u.v. machines met een urenteller; hierbij is de dagprijs gebaseerd op 8 draaiuren en de weekprijs op 40 draaiuren. Voor meer draaiuren geldt een toeslag.

Last updated 06/09/2023

Customer reviews

Share your thoughts with other customers

Be the first one to write a review!